Præsentation

Frederikke Faber, psykologistuderende

 

Mangler du én at tale med? Har du det svært for tiden?

Føler du, at du går rundt med en klump i maven, har tankemylder eller bekymrer dig meget i løbet af dagen? Måske det er svært at falde til ro om aftenen, passe studiet/arbejdet eller fungere sammen med kæresten?

Du kender måske oplevelsen af at føle alt for meget eller alt for lidt. At du føler dig presset eller bange meget af tiden og lukker dig selv mere af for verden eller har svært ved at sætte grænser. Du kan måske også genkende følelsen af, at det er svært at mærke den mening, som var der tidligere, og ikke ved, hvilken retning du skal gå nu.

Disse reaktioner kan blandt andet være tegn på stress, angst, lavt selvværd eller en livskrise.

Gratis forsamtale og reduceret pris

Hvis du er i tvivl om, om jeg er det rette match for dig, er du meget velkommen til at bestille en gratis forsamtale (klik på “Bestil tid”-knappen). Det efterfølgende forløb koster 350 kr pr time for dig der er mellem 18-24 år, og 550 kr i timen for alle derover.

Jeg får ugentlig supervision af klinikindehaver Camilla Bechsgaard, og forbereder mig desuden grundigt til hver samtale.

Læs her om Studieklinikken, og hvad du får ud af at gå i forløb hos en studerende.

Kig også gerne på vores oplæg og gruppeforløb om eksamensangst, april-juni 2024.

Målgruppe

Arbejdet med mig henvender sig særligt til unge, men jeg vil naturligvis møde alle aldre med åbne arme. I vores samtaler kan vi sammen få redt trådene ud, så du får en bedre forståelse af, hvad der fylder for dig. Vi vil arbejde med redskaber og øvelse i, hvordan du bedst muligt kan få støtte i at finde dig selv, din ro og din vej.

Om Frederikke

Jeg bor med min kæreste i Odense og er på de sidste semestre af psykologistudiet på SDU. Jeg er vokset op på landet omgivet af børn og dyr.

I min fritid kan jeg godt lide at dyrke yoga, spille brætspil og se serier.

Jeg har en baggrund som ungementor og underviser samt er certificeret livsstilscoach ved Be Change og stresscoach ved Forebyg Stress.

Derudover er jeg uddannet i dramatik og oplægsholder ved Ungkræft.

Er der en anden, du hellere vil tale med?

Vi er tre psykologer og psykologistuderende på adressen, så du kan også vælge at tale med:

Psykologistuderende
Sidsel Kloster