Par i krise og/ eller skilsmisse

Undervejs i et længerevarende parforhold kan der opstå perioder der er svære, og hvor I har brug for hjælp til at finde hinanden igen. For nogle par kræver det professionel støtte at få løst konflikten, og for andre er det nok at tage grundige snakke derhjemme. Udgangspunktet for at arbejde med parterapi er en indledende afklaring af status.

Hvad er vigtigt i parterapi

Hvis den ene partner reelt ikke ønsker at blive i forholdet, men kun går med for at undgå konflikter, bør det ud i lyset. Nogen gange kan dét at sige noget højt, være første skridt til at komme igang med en konstruktiv proces der kan gå i overraskende retninger. 

Den gode skilsmisse

Et samtaleforløb kan i lige så høj grad være hjælpsomt når et brud er på vej. Hvordan skal det siges til børnene, hvordan skal den indledende tid være og hvordan skal det praktiske ordnes? Der kan også hentes gratis hjælp og mæglingstilbud i Familieretshuset, men mange par foretrækker at få aftalerne på plads uden offentlig indblanding.

For at en skilsmisse kommer til at fungere, skal der ud over de praktiske aftaler også tales om “hvad gør vi, hvis vi er uenige om noget med børnene”, og ikke mindst “hvordan/hvornår skal nye kærester præsenteres for børn”? 

Camilla Bechsgaard

Camilla Bechsgaard

Psykolog

admin@camillabechsgaard.dk

Vi tilbyder
terapi i Odense
Filosofgangen 25, 2. sal,
5000 Odense C.

 

Terapi

Online terapi

Parterapi

Familieterapi

Tegneterapi