Psykolog Odense – Camilla Carlsen Bechsgaard

Har du brug for en Odense psykolog med speciale i angst, stress, depression, parforhold, skilsmisse, sammenbragt familie og familiekonflikter?

Camilla Bechsgaard

Camilla Bechsgaard

Psykolog

admin@camillabechsgaard.dk

Vi tilbyder
terapi i Odense
Filosofgangen 25, 2. sal,
5000 Odense C.

 

Har du brug for en psykolog Odense? Hvis du kommer fra Nordfyn, Assens, Middelfart er det også nemt at komme til klinikken, der ligger i den nordlige del af Odense.

Du kan komme i klinikken på Paarupvej 15 i den nordlige del af Odense. Her kan du booke tid til en online samtale. Uanset om du vil mødes mig offline eller online. Jeg tilbyder også tider om aftenen, de er dog kun online. Skriv meget gerne en mail til mig, og spørg til mulighederne, hvis ingen af de tider du ser i min online kalender passer.

Hvorfor søge efter en psykolog i Odense?

Der er mange fordele ved at kigge efter en lokal psykolog Odense. Hvis du arbejder i kommunerne omkring den vestlige, nordlige og sydvestlige del af Odense slipper du for myldretiden rundt i bycentrum – og der er gratis parkering lige ved døren. Du kan eventuelt bestille en tidlig morgentid eller sidst på eftermiddagen, så du kan komme her på vej til eller fra arbejde.

Samtaleforløb Odense

Terapiforløbet kan have forskellig varighed. Vi finder sammen ud af præcis hvilke redskaber du har brug for, når du skal videre med det, der er svært i dit liv lige nu. Når du har været hos mig 1-2 gange afstemmer vi hvad der kan give mening i forløbet, og hvor mange gange der ca. skal til for at nå de ønskede resultater. Det kan også være, at vi fokuserer på nogle realistiske delmål.

For eksempel med parterapi og stressbehandling kan korterevarende og intensive forløb give mening, hvis der indledningsvist er aftalt et præcist fokus.

Jeg bruger de faglige metoder der passer bedst i forhold til den udfordring du/I kommer med. Til for eksempel angst og depression kan det være hjælpsomt i første del af forløbet med brug af kognitiv adfærdsterapi, så der kommer struktur på både hverdagen og de forstyrrende tankemønstre. Derefter kan det være relevant at dykke ned i en mere følelsesmæssigt orienteret tilgang, som handler om at arbejde med hvordan du trives med din hverdag og de mennesker du har omkring dig.

I parterapi og familieterapi, for eksempel med fokus på konflikter mellem forældre og voksne børn eller konflikter mellem voksne søskende giver det ofte god mening at se på de tilknytningsmønstre hver enkelt har med sig, og hvordan de har betydning for samspillet i familien/ parret. I sammenhæng med det kommer vi typisk også rundt om kommunikationsstil: hvordan taler man sammen om svære ting, og hvordan håndteres konflikter?

Redskaber til værktøjskassen

Når du har været i et samtaleforløb hos Psykologisk Klinik v. Camilla Carlsen Bechsgaard vil du have fået en række redskaber med dig, som kan understøtte dine relationer og give dig en bedre trivsel både på kort og langt sigt. Det kan både være i form af konkrete strategier til situationer hvor du ofte får det svært – eller som en bedre forståelse generelt af, hvad der gør at du reagerer på en bestemt måde.

 

Terapi

Online terapi

Parterapi

Familieterapi

Tegneterapi