Dig og dit liv

Kæmper du med angst, stress eller depression?

Oplever du, at tankerne løber afsted med dig, så kroppen ikke kan slappe af? Det kan være værst, når du skal sove om aftenen. Hovedet er træt, men kroppen er fyldt med kriblen. 

 Måske kender du oplevelsen af ikke at kunne finde løsningen på, hvordan det er muligt at komme videre. Det virker uoverskueligt at nå hen til den indre ro, du savner. Der behøver ikke være sket voldsomme begivenheder for dig, men det kan være, at du har senfølger efter en række traumatiske oplevelser. 

 Dine reaktioner skyldes således enten tidligere eller aktuelle livsudfordringer og/eller belastninger, og det kan betyde, at du har svært ved at mærke dine følelser og være i ro med dig selv. Din krop har sikkert længe prøvet at fortælle dig, hvad den har brug for, uden at du har haft overskud til at lytte.

Det, jeg kan hjælpe dig med, er at blive klar over, hvad der belaster dig nu og her. Du får redskaber til at finde mere ro og overskud – især med fokus på at tage imod støtte fra mennesker, der er gode for dig .  

Camilla Bechsgaard

Camilla Bechsgaard

Psykolog

admin@camillabechsgaard.dk

Vi tilbyder
terapi i Odense
Filosofgangen 25, 2. sal,
5000 Odense C.

 

Depression

Stress symptomer som tankemylder og indre uro er tegn på, at dit system er overbelastet. Det kan føles som en depression. Måske er du vokset op med vold, konflikter, alkoholisme eller psykisk sygdom i barndommen, og/eller oplever svære ting i dit voksenliv. Symptomer på depression skal tages alvorligt, og du skal have hjælp til at få det bedre.  

Angst

Du får hele tiden tanker om alt det, der kan gå galt. Det kan enten være som panikangst eller generaliseret angst. Kroppen kan reagere med høj puls og ubehag, når du skal ud blandt andre mennesker eller uden varsel, når du er alene eller skal sove. Det er vigtigt at få greb om dine tanker og øge både din trivsel og din lyst til at færdes blandt andre mennesker. 

Ensom

Ensomhed kan selv i et travlt liv være med på sidelinien. Måske savner du nære venner eller en partner. Hvis du kæmper med lavt selvværd, mangel på selvtillid eller social angst, kan det være svært at komme i kontakt med andre. Du kan få hjælp til at arbejde med dit selvværd og hvordan du bliver bedre til at finde nye venner – måske finde en ny kæreste. 

Stress på arbejdet

Du kan have symptomer på stress, der hænger sammen med belastninger på arbejdet eller et dårligt psykisk arbejdsmiljø. Måske har du svært ved at sætte grænser, eller har konflikter med leder eller kollegaer. Måske overvejer du sygemelding eller er allerede sygemeldt. Få hjælp til at arbejde med dine tegn på stress, og skabe rammer, der fungerer. 

Traumer / PTSD

Posttraumatisk stress efter en svær opvækst, voldsepisoder eller krig påvirker både din egen trivsel, parforhold, voksenrelationer og forældreevne. I et forløb hos mig er der især fokus på opbygning af stærke og vedvarende relationer. Jeg tilbyder samtaler til dig, gerne suppleret med med familieforløb til par, hvor den ene eller begge har traumer med i bagagen.

Handicap & sygdom

Hvis du lever med et handicap eller en kronisk sygdom – måske også kroniske smerter – kan det i høj grad påvirke din trivsel og dine muligheder for at være sammen med andre – både partner, familie og venner. Det koster kræfter at følge med, og kan give psykiske belastningsreaktioner, hvis du stiller for store krav til din egen formåen. Få hjælp til at finde balancen. 

Terapi

Online terapi

Parterapi

Familieterapi

Tegneterapi