Psykolog online

Få terapi online – hjemme fra din stue

Når jeg tilbyder online terapi, bruger jeg en digital platform, der hedder VideoPsykolog, der krypterer samtalen. Det gør online terapi sikker og fortrolig. VideoPsykolog, der er nem og brugervenlig.
 

Ingen uvedkommende kan lytte med i vores samtale.

Under terapien kan vi se hinanden via webcam.

 

Som psykolog bruger jeg ikke Zoom, Skype, Google Meet, da de ikke regnes for sikre nok til fortrolige samtaler om personfølsomme emner.

 
 

Online samtaler er et tilbud til dig, der ikke ønsker eller har mulighed for at komme i min klinik til fysiske samtaler. Det kan være, at du vil beskytte dig mod smitterisiko, at du bor langt væk, men gerne vil gøre brug af min ekspertise i familiekonflikter – eller ønsker en aftentid, som kun tilbydes online. Også hvis du har angst, kan det være svært at komme ud af huset.

Hvad er særligt ved online terapi?

Som sådan adskiller terapi via en videoforbindelse sig ikke fra almindelige samtaler. Og alligevel er der forskel. Normalt, når to mennesker sidder overfor hinanden, ser vi på kropssprog, bruger armbevægelser til at understrege pointer eller flytter os uroligt i stolen. Det er altsammen med til at danne et billede af hvem, den anden er.

Sådan taler vi sammen online

Når man er to hoveder over for hinanden på en skærm, bliver det ekstra vigtigt, at du hele tiden fortæller, hvad der sker i din krop. Jeg vil spørge: “Hvad mærker du nu?”, og være opmærksom på at aflæse dine udtryk.

Min oplevelse er, at der kan opstå en meget fokuseret samtale, netop fordi alle forstyrrende indtryk er barberet væk. Du sidder et sted, der er trygt og velkendt for dig, og skal ikke bruge kræfter på transport, parkering, og usikkerhed over at skulle nå frem til tiden eller at finde dig til rette i nye omgivelser.

Praktisk information

Jeg bruger videoportalen “VideoPsykolog” hos Sundhed.dk, hvor vi begge logger ind med vores NemId.

Det er således en 100% sikret portal, hvor alle oplysninger er krypterede og ikke deles med andre. Det er meget let at bruge, og kræver blot, at du har adgang til en PC/Macbook og browseren Chrome. Du kan også hente en app til din telefon eller Ipad.

Når du bestiller en onlinetid på min bookingservice, får du præcis besked om, hvordan vi finder hinanden online.

Camilla Bechsgaard

Camilla Bechsgaard

Psykolog

admin@camillabechsgaard.dk

Vi tilbyder
terapi i Odense
Filosofgangen 25, 2. sal,
5000 Odense C.

 

Terapi

Online terapi

Parterapi

Familieterapi

Tegneterapi