Terapi

Udvikling igennem samtale

Det er et vigtigt skridt at tage kontakt til en terapeut. Du har måske tænkt over det i lang tid, eller du er i en akut krise, hvor du har brug for at få hjælp NU.

Uanset hvor længe, det har været undervejs, har de fleste lidt kriller i maven inden den første samtale. Nyt sted, nyt menneske – og det allervigtigste spørgsmål summer indeni: “Får jeg det bedre”?

Du vil møde en erfaren og omsorgsfuld psykolog, som kun har fokus på DIG. At gå i terapi er et samarbejde, som kræver tillid og respekt fra begge parter. Du åbner op for det, der er allersværest for dig, og kommer med et håb om, at kunne finde nye veje omkring det, der fylder i dit liv.

Hvordan foregår det?

Jeg har igennem mange års erfaring og efteruddannelse tilegnet mig en bred palet af evidensbaserede metoder, og kan derfor sammensætte den kombination, som passer lige præcis til dit behov. Jeg arbejder således med både kognitiv terapi og psykodynamisk terapi.

I løbet af den første samtale formulerer vi sammen, hvilke ønsker du har om forandring, og sætter ord på, hvordan du om noget tid kan se, at der er sket en udvikling. Vi sætter også ord på, hvor lang tid forløbet kan og bør tage for at kunne nå dertil.

Undervejs vil vi hele tiden “tjekke ind” ved målene, og sammen sikre os, at 1) vi i den enkelte samtale har talt om det, der var vigtigt for dig, og 2) at det hænger sammen med de forandringer, du gerne vil opnå.

“Hvad nu, hvis jeg ikke får noget ud af terapien?”

Det kan tage noget tid at opbygge den tillid, der skaber forandring. Men hvis du mod forventning ikke oplever forløbet som meningsfuldt eller ikke synes vores kemi passer, har jeg stor respekt for ønsket om at skifte til en anden terapeut. Du er i centrum, og du skal kunne mærke, at du løbende bliver udrustet med nye kompetencer til at løse dine udfordringer.

Camilla Bechsgaard

Camilla Bechsgaard

Psykolog

admin@camillabechsgaard.dk

Vi tilbyder
terapi i Odense
Filosofgangen 25, 2. sal,
5000 Odense C.

 

Terapi

Online terapi

Parterapi

Familieterapi

Tegneterapi