Praktiske oplysninger

Jeg har ingen aftale med sygesikringen – så du kan ikke få tilskud til behandling fra sygesikringen. Men mange forsikringer yder tilskud.

Priser

Samtale, fysisk eller online: 950 kr.

Samtale, dækket af forsikringsselskab eller arbejdsplads: 1100 kr (der indgår mere administration pr. samtale).

Klippekort til 5 samtaler, fysisk eller online: 4250 kr.

Klippekort til 9 samtaler, fysisk eller online: 7200 kr. 

Der kan indberettes direkte til Sygesikringen Danmark, som refunderer 300 kr pr samtale, uanset om det er over video eller fysisk fremmøde.

 

Afbudsregler

Afbud skal gives mindst 24 timer inden aftalt tid. Enten kan du selv gøre det ved at logge ind på mit digitale kalendersystem (såfremt tiden er bestilt af dig selv), eller kontakte mig på mail: kontakt@camillabechsgaard.dk 

Senere afbud faktureres med 50% af prisen for den afsatte time, da jeg ikke har mulighed for at fylde tiden ud med så kort varsel.

Hvis du samme dag som vi har en aftale oplever symptomer på sygdom, for eksempel forkølelse, hoste, utilpashed eller feber vil jeg bede dig kontakte mig, så vi kan konvertere timen til en onlinesamtale.

Læs mere her om onlinesamtaler. Det er et fælles ansvar at beskytte hinanden mod smitte, så jeg vil naturligvis tage det samme hensyn til dig. (Dette gælder også, hvis en af os har syge familiemedlemmer derhjemme.) 

Forsikringsdækning

Jeg har aktuelt ikke fast aftale med nogle forsikringsselskaber, men en del selskaber har frit psykologvalg. Hvis du ønsker samtaleforløb, og ved at du har et selskab, der muligvis dækker det, er proceduren:

  • Ring til dit selskab, og tjek om der er mulighed for selv at vælge psykolog. Du kan henvise til, at de bør tilgodese dine ønsker som forsikringsbetaler/kunde.
  • Nogle selskaber ønsker dokumentation/henvisning fra din læge.
  • De giver dig en skriftlig bevilling, eller anden form for dokumentation for dækning. Husk at spørge hvor mange timer der dækkes, og få det skrevet ind i bevillingsbrevet. (Spørg evt også om forløbet kan forlænges med flere timer, hvis der er behov for det).
  • Du kontakter mig, og vi aftaler en tid.
  • Enten indberetter du selv udlæg for timer til dit selskab, eller også gør jeg – det vil fremgå af bevillingsbrevet eller dine forsikringsbetingelser.

Sæt processen i gang så hurtigt som muligt, da det godt kan tage et par uger fra første henvendelse til egen læge før bevillingen er på plads. Hvis du gerne vil i gang hurtigst muligt, kan du eventuelt tage et par timer som egenbetaler i den mellemliggende periode.

Parkering og transport

Min klinik ligger i Odense C, lige overfor Munkemose og Kunsthus Filosoffen. Der er en betalingsparkering ved siden af kunsthuset, der som oftest har ledige pladser i formiddagstimerne. Senere på dagen anbefales det at du søger hen til Q-park Filosoffen, Filosofgangen 17B. Der er kort tids gang fra øvrige P-pladser i det centrale Odense. 

Offentlig transport: Citybussen (gratis buslinie) fra Odense Banegård stopper tæt på, og det tager 18-20 minutter til fods fra banegården. Gåturen kommer igennem byens gågadearealer. 

 

Handicapadgang

Bemærk venligst at klinikken ligger på 2. sal, og der er IKKE elevator, desværre. Trappen er bred, og med gelænder, så den er relativt komfortabel at gå op af også fx. med en pårørende ved siden af. 

Camilla Bechsgaard

Camilla Bechsgaard

Psykolog

kontakt@camillabechsgaard.dk

Jeg tilbyder
terapi i Odense
Filosofgangen 25, 2. sal,
5000 Odense C.

Eller online via sikkert system.