Sammenbragt familie

Efter en skilsmisse er der ofte en periode, hvor familien består af én voksen og en eller flere børn, medmindre du vælger at flytte direkte sammen med en ny kæreste (som måske endda var årsagen til at bruddet fandt sted). Ofte går der måneder eller endda år, før et nyt fast forhold fører til, at I gerne vil bo sammen.

Konflikter opstår

Efter at de første nyforelskede “hvedebrødsdage” er gået, hvor alle har deres gode manerer fremme, dukker hverdagen op. Forskellige normer for børneopdragelse, oprydning – og løsning af andre opgaver som familie – kan føre til skænderier, der er svære at komme over. Du har længere snor overfor et barn der er på tværs, hvis det er dit eget, og vil ikke på samme måde have behov for at sætte faste(re) rammer op, som din nye partner kan have. 

Børn med forskellige behov

Det kan være at du stadig har yngre børn, men at din partner kommer ind i forholdet med et par teenagere, der roder køkkenet til og smutter ud med vennerne.

Det er bedre at tage udfordringerne i opløbet, og sikre at det der startede som en ny forelskelse kan modnes til et velfungerende, varigt parforhold og familieliv. 

Camilla Bechsgaard

Camilla Bechsgaard

Psykolog

kontakt@camillabechsgaard.dk

Jeg tilbyder
terapi i Odense
Filosofgangen 25, 2. sal,
5000 Odense C.

Eller online via sikkert system.

Terapi

Online terapi

Parterapi

Familieterapi

Tegneterapi