Præsentation

Sidsel Kloster, psykologistuderende

 

Er du plaget af bekymringer eller tristhed?

Oplever du lidt for ofte, at verden føles uoverskuelig? Og at svære tanker og bekymringer forhindrer dig i at leve dit liv, sådan som du gerne vil?

Jeg kan hjælpe dig med at forstå de ubehagelige tanker lidt bedre og sammen kan vi finde måder, hvorpå du kan lære at håndtere dine følelser, og bryde negative mønstre. Vi tager udgangspunkt i den forandring, du ønsker og finder sammen de veje frem, som du føler dig tryg ved.

Gratis forsamtale og reduceret pris

Hvis du er i tvivl om, om jeg er det rette match for dig, er du meget velkommen til at bestille en gratis forsamtale (klik på “Bestil tid”-knappen). Det efterfølgende forløb koster 350 kr pr time for dig der er mellem 18-24 år, og 550 kr i timen for alle derover.

Jeg får ugentlig supervision af klinikindehaver Camilla Bechsgaard, og forbereder mig desuden grundigt til hver samtale.

Læs her om Studieklinikken, og hvad du får ud af at gå i forløb hos en studerende.

Kig også gerne på vores oplæg og gruppeforløb om eksamensangst, april-juni 2024.

De svære familierelationer

Familie er vigtigt. Det er vi mange, der er helt enige om. Men det betyder ikke, at det altid er nemt.

Jeg kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvordan uønskede mønstre er opstået i din familierelation og at få øje på, hvad der sker, når det ikke fungerer.

Sammen kan vi arbejde henimod at give dig nye muligheder for at gøre noget andet og at skabe den forandring, du har brug for. Jeg arbejder ud fra en grundtanke om, at der altid er noget vigtigt i klemme, når familierelationer går i hårdknude.

Jeg kan hjælpe dig med at bryde de mønstre, som du måske ikke selv kan se en vej ud af, så du kan finde ro og afklaring omkring dit forhold til de vigtige mennesker i dit liv.

Om Sidsel

Jeg er mor til tre piger, hvoraf de to ældste er teenagere. Min dansk-amerikanske mand og jeg er gift på 15. år og sammen bor vi alle fem i hus på en større naturgrund på Østfyn.

Jeg har en kandidatuddannelse i Kommunikation fra 2008 og en efteruddannelse i Narrativ Familieterapi fra 2020.

I en årrække har jeg haft vejledende samtaler med familier i en non-profit familiestøtteenhed og jeg har en kommunikationsfaglig karriere bag mig med bred undervisnings- og vejledningserfaring fra uddannelsesverdenen.

Privat udfolder jeg mig gerne kreativt med bl.a. syning, strik og keramik-drejning.

Er der en anden, du hellere vil tale med?

Vi er tre psykologer og psykologistuderende på adressen, så du kan også vælge at tale med:

Psykologistuderende
Frederikke Faber